Merel

U zal mij misschien niet meer herinneren maar ik ben in april vorig jaar bij U geweest.

Ik had toen 2 zoontjes een van 6 en een van 4 jaar. En was zwanger van een derde kindje en we zagen dat toen niet zitten. Ik heb U dan gebeld dat ik ons kindje toch niet zou laten weghalen en ik moet zeggen dat de beste beslissing van ons leven geweest is. We zijn nu zo gelukkig.

Het is een meisje en hebben haar “Lien” genoemd…

Ik ken U wel niet echt maar ik wou U toch de kerstfoto van ons gezin opsturen en U het allerbeste toewensen voor het nieuwe jaar ! Ook bedankt voor het goede onthaal in Uw praktijk ! Volgens mij verricht U goed werk want als je voor een kind kiest moet je dat voor 500% doen. Ik heb die keuze gemaakt en het lukt heel goed. Laura is de prinses van onze hele familie, maar er zijn toekomstige mama’s die echt niet voor een kind kunnen kiezen en dat respecteer ik ook. Dan hebben die mama’s ‘geluk’ dat ze bij U terecht kunnen. Er gaat geen dag voorbij nadat ze geboren is dat ik geen schuldgevoel heb over het feit dat ik haar bijna had laten weghalen.

Misschien is het de eerste keer dat U zo’n gekke brief krijgt maar ik voel mij opgelucht door het te schrijven. Vele groeten van mij en van onze drie maanden oude Lien.

Merel